Luxe fotoalbum

BEWAAR JULLIE LIEFDESVERHAAL IN EEN FOTOALBUM


Blader met plezier door jullie trouwalbum en beleef de dag weer opnieuw!  

STANDAARD

De bruidsreportage bevat een klein album, 15 x 15 cm, met een linnen kaft en 20 flat lay pagina’s. Ik selecteer de allermooiste beelden voor jullie. Maar, als jullie extra luxe willen, is er de mogelijkheid om te upgraden naar het prachtige Luxe album! Jullie mogen mee beslissen over de indeling van de pagina’s. Kiezen jullie voor het Luxe album, dan komt het standaard album te vervallen.

LUXE

Dit album is handgemaakt door een album leverancier die gespecialiseerd is in luxe trouwalbums. Het heeft een luxe uitstraling en prachtig mat of glans dik papier. Jullie kunnen zelf meebepalen in het samenstellen van dit album. Het is een hoogwaardig handgemaakt album en heeft 30 dikke lay flat pagina’s, zodat het album mooi plat ligt als je hem openslaat.
Het materiaal en de kleur van de kaft kunnen jullie zelf kiezen en in de kaft staat een uv/laser print gedrukt van jullie namen en eventueel de trouwdatum.

STANDAARD

Album 15X15
10 flatlay spreads (20 pagina’s)
Linnen kaft, keuze uit verschillende kleuren
Geen opdruk
Indeling wordt gemaakt door Sam Fotografie

Dit album is inbegrepen bij ieder pakket

 

LUXE

Formaat 20×20, 25×25 of 30×30
15 flatlay spreads  (30 pagina’s)
Kaft keuze: linnen, velvet of leer
Met uv/laser opdruk

Vanaf €295,-

EXTRA

Deel de herinneringen met familie: bestel het Ouderalbum! 20x20cm, 15 spreads (30 pagina’s) van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als het Luxe album, met prachtige linnen/velvet/lederen omslag en identieke pagina-indeling als jullie eigen album.

 

2 voor €359,- 1 voor €225

JULLIE VERHAAL IN EEN ALBUM