Bruidskapel & Fotografie

In 2001 opende ik Het Kappershuys waar ik tot op heden nog 2 dagen in de week met veel plezier werk. Dankzij de corona pandemie, kreeg ik de kans om mijn liefde voor fotografie opnieuw te ontplooien.

Hoe meer tijd ik erin stak, hoe enthousiaster ik werd. Wat is er nu mooier dan het beste uit beide passies samen te voegen en een uniek pakket aan te bieden van bruidsreportage en bruidskapsel?

Bruidskapsel en fotografie

bruidskapsel & fotografie

4-6 weken voor jullie bruiloft plannen wij een proefsessie van circa 2 uur bij mij in de SALON. Tijdens deze sessie bespreken we jouw wensen en gaan we kijken welk kapsel het beste bij jou, je jurk en jullie bruiloft past.

Op je trouwdag kom ik bij jou thuis of een andere locatie zodat je heerlijk ontspannen aan jullie dag kan beginnen.

Een bruidskapsel incl proefkapsel is vanaf € 295,- 
(afhankelijk van je wensen, lengte en dikte van je haar)

Indien onze samenwerking je niet bevalt reken ik €125,- voor het proefkapsel.
Exclusief make-up.

In combinatie met een bruidsreportage ontvang je
20% korting op je
bruidskapsel

Bruidskapsel en fotografie

Lieve woorden

Het was heel fijn dat Samantha ’s morgens op locatie mijn haar kwam doen. En het was helemaal fijn dat ze ook nog de fotograaf was voor DE dag. Zo konden we alles nog even rustig doornemen, terwijl ze mijn haar deed. Samantha is heel service- en klantgericht en stelde me op mijn gemak. Het was voor mij heel fijn om één vertrouwd gezicht te hebben die dag voor zowel mijn kapsel als de foto’s. Zo kon mijn haar ’s avonds nog snel even een andere touch krijgen, zonder dat ik iets van het programma hoefde te missen. En de vele foto’s gaven een hele mooie sfeerimpressie van onze fantastische trouwdag. Die ga ik nog vaak terug kijken!

Jeroen en anne