foto&haar

Bruidskapsel & Fotografie

Foto & Haar

In 2001 opende ik Het Kappershuys waar ik tot op heden met veel passie en plezier werk. Door corona heb ik de kans, rust en tijd gekregen om mijn liefde voor fotografie weer verder op te pakken. Hoe meer tijd ik eraan besteedde hoe enthousiaster ik werd. Wat is er nu mooier om het beste uit deze twee passies samen te voegen en een pakket aan te bieden van bruidsreportage en bruidskapsel!

Jonathan & Samira-19 (1)

Tarieven & Werkwijze

kapsel

Previous
Next

4-6 weken voor jullie bruiloft plannen wij een proefsessie van circa 2 uur bij mij in de SALON. Tijdens deze sessie bespreken we jouw wensen en gaan we kijken welk kapsel het beste bij jou, je jurk en jullie bruiloft past.

Op je trouwdag kom ik bij jou thuis of een andere locatie zodat je heerlijk ontspannen aan jullie dag kan beginnen.

 

Een bruidskapsel incl proefkapsel is vanaf € 275,- 
(afhankelijk van je wensen, lengte en dikte van je haar)

Indien onze samenwerking je niet bevalt reken ik €125,- voor het proefkapsel.
Exclusief make-up.

In combinatie met een bruidsreportage ontvang je
20% korting op je
bruidskapsel

20% korting op je bruidskapsel 20% korting op je bruidskapsel 20%korting op je bruidskapsel

"Bruidsreportage + kapsel"

Het was heel fijn dat Samantha 's morgens op locatie mijn haar kwam doen. En het was helemaal fijn dat ze ook nog de fotograaf was voor DE dag. Zo konden we alles nog even rustig doornemen, terwijl ze mijn haar deed. Samantha is heel service- en klantgericht en stelde me op mijn gemak. Het was voor mij heel fijn om één vertrouwd gezicht te hebben die dag voor zowel mijn kapsel als de foto's. Zo kon mijn haar 's avonds nog snel even een andere touch krijgen, zonder dat ik iets van het programma hoefde te missen. En de vele foto's gaven een hele mooie sfeerimpressie van onze fantastische trouwdag. Die ga ik nog vaak terug kijken!
Jeroen & AnNE

Willen jullie graag vrijblijvend meer informatie over de tarieven en mogelijkheden ontvangen, of een reservering maken voor jullie trouwdatum of fotoshoot?
Vul dan het contactformulier in, en ik kom zo snel mogelijk bij jullie terug met een reactie.

Contact

7517 Comstock Ln, Darien, IL, 60561

(630) 663-1232, (865) 767-2927