de voorbereiding

Laten we elkaar leren kennen tijdens een gezellig gesprek! Wat is er belangrijk voor jullie en hoe kan ik jullie helpen om jullie dag perfect te maken? Laten we eens kijken of er een klik is tussen ons. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we over van alles en nog wat praten, van jullie dromen en wensen tot mijn verhaal en wat jullie kunnen verwachten. Laten we dit doen bij jullie of bij mij thuis. En om er zeker van te zijn dat alles naar wens is, laten we ongeveer 2 weken voor jullie bruiloft een voorbereidingsgesprek hebben om alle details te bespreken, zoals locatie en planning. Klinkt dat leuk? Laten we snel afspreken!

Portfolio trouwfotograaf Zuid-Holland

dE dag zelf

Laten we de liefde vastleggen! Tijdens jullie grote dag zal ik onopvallend aanwezig zijn om de spontane momenten tussen jullie en jullie gasten te fotograferen. Jullie hoeven je geen zorgen te maken over het poseren, behalve voor de foto’s op locatie en wellicht wat groepsfoto’s. Ook de details en voorbereidingen zullen door mijn lens vastgelegd worden, omdat ik weet dat jullie hier veel tijd in hebben gestoken hebben.

Laat mij jullie verhaal vertellen door middel van prachtige foto’s!

Na genieten

Na jullie huwelijk zullen jullie zeker niet lang hoeven te wachten om de prachtige herinneringen te bekijken! Binnen een paar dagen zullen jullie al een voorproefje krijgen van de foto’s die ik tijdens jullie grote dag heb gemaakt. En na slechts 4 weken is het eindelijk zover: alle foto’s zijn klaar! Jullie kunnen ze bekijken in een geweldige online galerij die jullie gemakkelijk kunnen delen met familie en vrienden.

Lieve woorden

Het was heel fijn dat Samantha ’s morgens op locatie mijn haar kwam doen. En het was helemaal fijn dat ze ook nog de fotograaf was voor DE dag. Zo konden we alles nog even rustig doornemen, terwijl ze mijn haar deed. Samantha is heel service- en klantgericht en stelde me op mijn gemak. Het was voor mij heel fijn om één vertrouwd gezicht te hebben die dag voor zowel mijn kapsel als de foto’s. Zo kon mijn haar ’s avonds nog snel even een andere touch krijgen, zonder dat ik iets van het programma hoefde te missen. En de vele foto’s gaven een hele mooie sfeerimpressie van onze fantastische trouwdag. Die ga ik nog vaak terug kijken!

Jeroen en anne