TROUWFOTOGRAFIE IMPRESSIE

Een korte impressie uit mijn verzameling trouwreportages.

Om jullie bruiloft zo goed mogelijk te fotograferen heb ik een bepaalde werkwijze ontwikkeld. Hieronder leg ik graag mijn manier van werken uit.

De voorbereiding

Wat vinden jullie belangrijk? Wat kan ik voor jullie betekenen? Hebben we een klik? Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we het overal over hebben. We bespreken jullie dag en wensen en ik vertel jullie mijn verhaal en wat jullie kunnen verwachten. Dit allemaal gezellig bij jullie of bij mij thuis.

Circa 2 weken voor jullie bruiloft hebben we telefonisch het voorbereidingsgesprek. Hierin bespreken we de laatste details als locatie en planning.

Johan&Margaretha-30 kopie

Nagenieten

Na de bruiloft houd ik jullie natuurlijk niet lang in spanning. Al een paar dagen later krijgen jullie een preview van de foto’s. En na 4 weken is het zover, al jullie foto’s zijn klaar. Jullie kunnen de foto’s via een online galerij bekijken en makkelijk delen met familie en vrienden.

De dag zelf

Tijdens de bruiloft zal ik ongemerkt alles fotograferen, de spontane momenten tussen jullie en jullie gasten. Jullie hoeven tijdens de dag niet te poseren (met uitzondering van de locatieshoot en eventueel wat groepsfoto’s natuurlijk).

 

Ik vind het ook heel leuk om het aankleedmoment te fotograferen, de voorbereidingen en de details waar jullie zoveel tijd in hebben gestoken. 

Machiel en Maureen-20

Review

Willen jullie graag vrijblijvend meer informatie over de tarieven en mogelijkheden ontvangen, of een reservering maken voor jullie trouwdatum of fotoshoot?
Vul dan het contactformulier in, en ik kom zo snel mogelijk bij jullie terug met een reactie.

Contact

7517 Comstock Ln, Darien, IL, 60561

(630) 663-1232, (865) 767-2927