VEEL GESTELDE VRAGEN

Vul het contactformulier in of stuur een berichtje via Whatsapp. We kunnen direct een afspraak inplannen. Gewoon bij jullie thuis. Tijdens het gesprek bespreken we de planning van jullie dag en kan ik jullie helpen met ideeën. Aan het einde van het gesprek weten jullie precies hoeveel uren fotografie jullie willen/nodig hebben en de totale kosten hiervan.

Met 6 uur fotografie krijg je een selectie van ongeveer 275 bewerkte foto’s zonder watermerk. En hoe langer ik op jullie bruiloft aanwezig ben, hoe meer momenten ik vastleg en waardoor ik meer foto’s kan afleveren.

Jullie ontvangen binnen 3 dagen na de bruiloft een preview van 10/15 foto’s. De complete collectie ontvangen jullie 4 tot 6 weken na jullie bruiloft via een privé online galerij.

Bij mijn fotografie staat echtheid voorop. Daarom worden al mijn foto’s één voor één professioneel nabewerkt op kleur, contrast en belichting. Maar ik zal nooit je figuur aanpassen of een onderkin weghalen – jouw prachtige curves en unieke moedervlekken maken juist deel uit van wie je bent. Wel kan ik eventuele oneffenheden zoals puistjes of blauwe plekken weghalen. Je ontvangt alle foto’s in prachtige kleur, waarvan ik sommige beelden ook omzet naar zwart-wit voor een extra dramatisch effect. Realistische, echte fotografie – dat is mijn specialiteit

Gemiddeld nemen mijn bruidsparen 1,5 uur de tijd voor de shoot. 45minuten per locatie.

Dit is exclusief  reistijd, auto in-en-uitstap tijd en  parkeren.

Hebben jullie kinderen? Reserveer dan totaal  60 minuten. Ongeveer 20 tot 30 minuten voor een shoot mét kids. Vraag een oppas mee, die de kinderen alvast kan meenemen of vermaken, zodat jullie daarna nog even samen kunnen genieten van elkaar tijdens de shoot van ongeveer 30 minuten.

Heb je mij ook in de avond geboekt? Dan is er vast nog 10 minuten ruimte in jullie programma om met het golden hour een korte fotoshoot te doen.

Als het bewolkt is of er is lichte motregen, dan kan de fotoshoot gewoon doorgaan. Als het regent kijken we naar een binnenlocatie. Die binnenlocatie regelen we 1 of 2 dagen van te voren, wanneer we zeker weten dat de shoot écht niet buiten kan.