BEWAAR JULLIE LIEFDESVERHAAL IN EEN FOTOALBUM

Blader met plezier door jullie trouwalbum en beleef de dag weer opnieuw!

STANDAARD

De bruidsreportage bevat een album, 20 x 20 cm, met een linnen kaft en 24 flat lay pagina’s (afhankelijk van het aantal uur, hoe meer uur hoe groter het album) Jullie selecteren jullie favorieten beelden en ik maak er een mooi ontwerp van. Uiteraard is dit nog naar eigen wens aan te passen. Bij goedkeuring wordt het album voor jullie gemaakt.

LUXE

Het album wordt handgemaakt door een album leverancier die gespecialiseerd is in luxe trouwalbums. Keuze uit mat of glans papier, 24 lay flatpagina’s , zodat het album mooi plat ligt als je hem opslaat. Om het album nog persoonlijker te maken is het te upgraden met vele extra’s. O.a het materiaal en de kleur van de kaft, in de kaft staat een uv/laser print gedrukt van jullie namen en eventueel de trouwdatum. Extra pagina’s ect.

ALBUM

Album vanaf 20X20
12 flatlay spreads (24 pagina’s)
Linnen kaft, keuze uit verschillende kleuren
Laser/uv print

UPGRADE

Een groter formaat
Extra pagina’s
Verschillende materialen

Luxe opbergbox
Mooie foto producten

EXTRA

Deel de herinneringen met familie: bestel het Ouderalbum! 20x20cm, 12 spreads (24 pagina’s) van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als het Luxe album, met prachtige linnen/velvet/lederen omslag en identieke pagina-indeling als jullie eigen album.

2 voor €350,- 1 voor €200

Jullie liefdesverhaal in een album