Hi, ik ben Sam

35jaar Woonachtig in de Hoeksche Waard Samen met Leroy (wij gaan in september 2024 trouwen :)) Dol op: sporten, reizen en gezellige avonden met vrienden Vol passie en liefde voor trouwfotografie

Dromen Durven Doen

Iedereen heeft dromen, een bucketlist of hoe je het dan ook wilt noemen. Zo heb ik ook een lijstje als het gaat om fotografie en deel deze dan graag met jullie. Wie weet kun jij mij helpen om één deze dromen in vervulling te laten gaan. Bruiloft in het buitenland Bruiloft op één van de Waddeneilanden Een huwelijksaanzoek vastleggen Loveshoot op een bijzondere plek (stad van de liefde)

Mijn werkwijze in 5 stappen

1. De website

Op mijn website maak je kennis met mij en mijn liefde voor bruidsfotografie, mijn fotografiestijl en werkwijze. Lijkt het je wat of wil je meer informatie. Let me know!

2. Persoonlijk contact

Laten we elkaar leren kennen tijdens een gezellig gesprek! Wat is er belangrijk voor jullie en hoe ver zijn jullie met plannen, dan vertel ik wie ik ben mijn werkwijze en wat de mogelijkheden zijn. Ik denk namelijk graag met jullie mee.

3. De dag zelf

We hebben alles met elkaar doorgenomen en ik heb er zin in! Ik zorg altijd dat ik op tijd aanwezig ben om mij goed voor te bereiden. Jullie hoeven je geen zorgen te maken over het poseren, behalve voor de foto’s op locatie en wellicht wat groepsfoto’s. Ook de details en voorbereidingen zullen door mijn lens vastgelegd worden, omdat ik weet dat jullie hier veel tijd in hebben gestoken hebben.

4. Nagenieten!

Afhankelijk van het gekozen pakket lever ik binnen 24uur al een leuke preview, leuk voor de familie app en vrienden. Deel vooral de foto's, vergeet je mij niet te taggen op Instagram?

5. Aanleveren

Jullie mooie dag zit erop en ik ga aan de slag. De foto's worden uitgezocht en zorgvuldig nabewerkt. Na 6 weken (of 4 afhankelijk van het pakket) is het eindelijk zover: alle foto’s zijn klaar! Jullie kunnen ze bekijken in een geweldige online galerij die jullie gemakkelijk kunnen delen met familie en vrienden.

Enthousiast geworden?

Laten we vrijblijvend kennismaken